ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση με μικρή ένταση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
Την καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε πλήθος κόσμου στο Ναύπλιο παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης, υφυπουργού ανάπτυξης Θανάση Σκορδά, ενώ για πρώτη φορά στην πόλη του Ναυπλίου δεν στήθηκε εξέδρα επισήμων στο χώρο της παρέλασης.
Προηγήθηκε η δοξολογία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Ιάκωβο, στον ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία όλων των τοπικών αρχών και του βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανού.
 
 Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο ηρώο της 25 Μαρτίου, από τον υφυπουργό Θ. Σκορδά, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο, τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, τους εκπροσώπους τον σωμάτων ασφαλείας και συλλόγους αποστράτων.
Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες, από συγκεντρωμένα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας, στο άκουσμα του ονόματος του υφυπουργού, κατά την κατάθεση στεφάνων και πορεία στο τέλος της παρέλασης με πανό που έγραφαν κατά των μέτρων και "Οχι στο 4ο Ράιχ", υπό την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.
 
Να πούμε εδώ πως και φέτος πολλά ήταν τα παιδιά από τα σχολειά που παρέλασαν, όπου δεν έστριψαν το κεφάλι προς τους επισήμους, ενώ καταχειροκροτήθηκαν τα στρατιωτικά τμήματα από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
 
 
 
 
 Μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε με πολίτη που χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους "μπαχαλάκιδες" άλλα περιορίστηκε σε φραστική μόνο αντιπαράθεση. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ