ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Β.Βασιλόπουλος: «Η απορία μου λύθηκε ... η πολιτική συναλλαγή επιβεβαιώθηκε»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. |
Ανοικτή επιστολή
Βασίλειου Βασιλόπουλου 
Δημοτικού σύμβουλου 
Ιατρού

"Προ ολίγων ημερών οι δημότες πληροφορήθηκαν έκπληκτοι τον διορισμό από τον κ. Κωστούρο - Δήμαρχο σε θέση ειδικού συνεργάτου, της κόρης του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Ν.Αρματά.

Όλοι ή σχεδόν όλοι αγαπητοί δημότες, θα γνωρίζετε το πως έγινε η εκλογή του νέου δημάρχου. Ποιό συγκεκριμένα: υποψήφιοι κ. Δ.Κωστούρος και κ. Β.Βασιλόπουλος (εγώ δηλαδή). Ψήφιζαν 20 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο νικητής θα έπρεπε στις δύο πρώτες ψηφοφορίες να πάρει την απόλυτη πλειοψηφία και στην τρίτη την σχετική πλειοψηφία. Δηλαδή 11 ψήφους στις δύο πρώτες ψηφοφορίες και την σχετική πλειοψηφία (τους περισσότερους) στην τρίτη. Παρευρέθησαν 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Απών ο κ. Ρ.Μπαρού.

Προσωπικά είχα την διαβεβαίωση των 9 Δημοτικών Συμβούλων ότι θα με ψήφιζαν και ο δέκατος με διαβεβαίωσε με τηλεφώνημα του την παραμονή των εκλογών ότι: 'Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έρθω να ψηφίσω γιατρέ όχι γιατί δεν σε εκτιμάω, αλλά γιατί δεν συμπαθώ κάποιους που σε στηρίζουν, εαν όμως έρθω 99,9% θα ψηφίσω 'λευκό'. Ο δέκατος δεν ήταν άλλος από τον κ. Ν. Αρματά πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σήμερα. Μία ψηφοφορία λοιπόν που στην χειρότερη περίπτωση θα πήγαινε ισοπαλία (9-9) και αναπόφευκτα στην κλήρωση. Όμως για να σιγουρευτεί η κάλπη(κη) νίκη «χτύπησαν» έναν ακόμη στόχο τον κ. Ι. Μπούνο -έναν από τους 9 που με διαβεβαίωσαν ότι θα με ψήφιζαν- ένα νέο παιδί που για μένα στην καλύτερη των περιπτώσεων λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ίσως ήταν και ο πιο ευάλωτος στόχος. Στη δε χειρότερη των περιπτώσεων ο χρόνος θα δείξει τι «παίχτηκε».

Πως είναι δυνατόν ο κ. Ν.Αρματάς την παραμονή της ψηφοφορίας για εκλογή νέου δημάρχου να με διαβεβαιώνει 99,9% οτι θα ψηφίσει «Λευκό» για το οποίο και προκαταβολικά τον ευχαρίστησα και ξαφνικά το 0,1% έγινε 100% για τον κ. Δ.Κωστούρο; Πως ήταν «κρυστάλινη» η απόφασή του - όπως δήλωσε αργότερα ο ίδιος - να στηρίξει τον κ. Κωστούρο αφού προηγήθησαν τα ανωτέρω;

Πότε άλλαξε απόφαση;

Γιατί ο κ. Αρματάς ενώ είναι πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. από το καλοκαίρι του 2011, δεν παραιτήθηκε απο την θέση του αντιπροέδρου του νομικού προσώπου Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν, καίτοι του είχε ζητηθεί απο τον τέως δήμαρχο Π.Αναγνωσταρα πολλές φορές (σε δύο απο αυτές ήμουν παρόν σε τηλεφωνική παράκληση του);

Και γιατί μετά απο ένα χρόνο περίπου απο αυτές τις αιτιάσεις - παρακλήσεις του κ. Αναγνωσταρά δεν το έπραξε, και ξαφνικά έρχεται θέμα προ ημερεσίας διάταξης στο Δ.Σ και ζητά την παραίτησή του απο αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Κωστούρος προτείνει την τοποθέτηση του κ. Καρέλη στη θέση αυτή;

Έχει το θάρρος να πεί στους δημότες πόσα χρόνια συνεχόμενα είναι δημοτικός σύμβουλος αμοιβόμενος απο τον δήμο;

Επιπλέον, η θέση του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι η μοναδική νομικού προσώπου που είναι άμισθη. Σε αυτην είμαι συμπτωματικά εγώ που μου δόθηκε χωρίς να ερωτηθώ απο τον προηγούμενο δήμαρχο. Παραιτούμε ευχαρίστως λοιπόν απο την θέση αυτη και ας έρθει ο κ. Καρέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο δήμο. Άλλωστε διετέλεσε αντιδήμαρχος, ενώ άλλοι σύμβουλοι είναι ακόμη απ' έξω απο θέσεις έμμισθες.

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μία πρόταση στον κ. Δήμαρχο. Να αναλάβει ο ίδιος πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. άμισθος και να προσλάβει με τα χρήματα που δίνει στον νύν πρόεδρο κ. Αρματά, έναν ειδικό μάνατζερ με σκοπό να εξυγιάνει αυτη την ταλαίπωρη και καταχρεωμένη Δ.Ε.Υ.Α.Ν..

Κλείνοντας πιστεύω ότι ο κάθε καλόπιστος πολίτης αντιλαμβάνεται τι έγινε!





Τα γεγονότα καταιγιστικά.

Η πολιτική συναλλαγή στο αποκορύφωμά της.

Το πολιτικό «παζάρι» σε όλο του το μεγαλείο.

Το «Νέο ήθος» στην πρώτη γραμμή.

Δοξάστε το!
"



Βασίλειος Βασιλόπουλος
Δημοτικός σύμβουλος Ιατρός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ