ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν οι Γερμανοί ποδηλάτες για τις Μυκήνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. |
Με ποδήλατα αποφάσισαν να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της Αργολίδας και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους 220 Γερμανοί ποδηλάτες άνω των 50 ετών, που έφτασαν χθες στο Ναύπλιο με κρουαζιερόπλοιο. Οι Γερμανοί ποδηλάτες αποβιβάστηκαν χθες στο Ναύπλιο για τον ποδηλατικό γύρο που διοργάνωσε τηλεοπτικός σταθμός της Βαυαρίας

Πρόκειται για τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού BR της Βαυαρίας, που επελέγησαν για τον πρωτότυπο αυτό ποδηλατικό γύρο. Οι τηλε-ποδηλάτες αποβιβάστηκαν χθες από το κρουαζιερόπλοιο «Berlin» στο λιμάνι και περιηγήθηκαν κάνοντας ορθοπεταλιές στα κοντινά αξιοθέατα του Ναυπλίου, ενώ για σήμερα έχουν προγραμματίσει πιο μακρινή ποδηλατάδα φτάνοντας μέχρι τις Μυκήνες.
Οι ποδηλατοβόλτες τους καταγράφονται από το γερμανικό κανάλι για να προβληθούν στην εκπομπή που διοργάνωσε την εκδρομή. Αρκετοί ήταν και οι ποδηλάτες από το Ναύπλιο που συνόδευσαν τους Γερμανούς στη βόλτα τους. Τους τηλε-ποδηλάτες υποδέχτηκε χθες το βράδυ ο Δήμος Ναυπλίου με μία ελληνική βραδιά στην κεντρική πλατεία της πόλης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ