ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ένταση και διαμαρτυρίες στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
 Ένταση δημιουργήθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων, όταν ήρθε προς συζήτηση θέμα εκτός ημερησίας διάταξης για το νερό στην περιοχή Ιρίων.
 
Αρκετοί κάτοικοι ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθούν γιατί το νερό στην περιοχή Ιρίων δεν είναι κατάλληλο προς πόση, λόγω των νιτρικών.
Φυσικά για το θέμα αυτό αρμοδιότητα για να αποφασίσει "έχει η ΔΕΥΑ Ναυπλίου και όχι το δημοτικό συμβούλιο",όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσιόδρας.
 
Πάντως η κόντρα για το νερό στα Ιρια συνεχίστηκε μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, κα Κουσελάς και Αρματά.
Για το θέμα αυτό πάντως που  ήταν εκτός ημερησίας διάταξης χρειάστηκε πάρα πολύ ώρα για να καταλήξουν τελικά, πως θα ξαναγίνει μελέτη πάλι και έλεγχος για την καταλληλότητα του νερού το πολύ σε μία εβδομάδα.
Για την όλη αυτή συμπεριφορά και τις συνεχείς φασαρίες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος της Άλλης Πρότασης, Π.Βλαχάκης προσπάθησε να ανέβει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου κρατώντας μία επιστολή διαμαρτυρίας .
Τελικά χάρις την παρέμβαση του κ. Γραμματικόπουλου δεν ανέβηκε αλλά κόλλησε την επιστολή πίσω από τον πρόεδρο κ. Τσιόδρα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ